Hoppa till sidans innehåll
KM i Pärk
När IF har härmed glädjen att inbjuda till KM i bak- och frampärk för dam- och herrlag! 
Riktigt stort tycker vi i pärkgruppen. Datum är satt till 3/7-2021 med tävlingsstart preliminärt 09.00. Anmäl senast 30/6. 
Det brukar bli en rolig tillställning och klubben brukar bjuda de aktiva på hamburgare med dryck och glöm inte att kampen om de åtråvärda pokalerna står på spel! 
Bakpärkspokalen är precis tillbaka från gravering efter fjolårets 10-årsjubileum, se bifogad bild. Där kunde vi konstatera att När XI tog sin åttonde raka KM-titel. Gratulerar till dem.
Vi måste tråkigt nog även sända ut en efterlysning av de resterande priserna: "snusdosa på klinker" (bakpärkspris damer), "askfat" (frampärkspris damer) och "yxskaft" (frampärkspris herrar). Yxskaftet sågs senast 11/6-2011 i händerna på Hans Olsson, bifogar bild även på detta. 
Vi förstår att det kan vara svårt att släppa taget om priserna samt att de även har potential att användas som annat än just vandringspriser. Skulle exempelvis yxskatet återkomma inklusive yxhuvud, så skulle vi i pärkgruppen självklart ha överseende med det.

KM på gång!!!


Vill börja med att tacka en misstänkt ovetande mattias larsson för den lånade bilden. den skänker inlägget lite extra krydda!

Nu till allvaret. Mattias larsson skrev i sin statusrad på facebook den 23 maj att han: "tog ikväll för första gången sedan stångaspelen ifjol fram mina pärkskor.det var både gräs blod jord och koskit på dom,måste vart tuff pärksäsong ifjol :)"

Detta betyder, mina vänner att det börjar bli dags för KM!! det är precis som vanligt öppet för förslag på datum, spelformer osv.

schemat för pärksäsongen för seniorer ser ut som följer:


16 juni - evenemang gotland cup. bakpärk.
17 juni - junipärken. frampärk.

30 juni - VM i bakpärk.

8 juli - VM i frampärk.

11-15 juli Stångaspelen.


Förslagsvis skulle KM kunna gå 23 eller 24 juni då risken med att lägga ett KM för tidigt kan vara att resultaten kommer att svacka något... det är ju trots allt så att KM-vinsten innebär en plats på VM!

egentligen så finns det ju ingen lag heller på att det måste gå över en helg. man skulle kunna köra som ett minigruppspel om två grupper, och sen dela in i ett slutspel. på så sätt skulle matcherna kunna förläggas kvällstid. och man skulle ha en anledning att ta sig till IP:n varje kväll. bara en idé men kom gärna med egna förslag!

vidare så är alla lag som spelar för När inbjudna, dam och herr. Finns heller inget som säger att man inte kan plocka ihop ett kompisgäng och vara med. det blir ju roligare ju fler lag vi är!

informationen kommer förhoppningsvis även nå varje lag genom ett mail.

hjälp till att föra KM-trditionen vidare genom att slänga iväg ett mail och visa ditt lags intresse! skicka gärna även om ni inte tänker delta, så vi vet att informationen gått ut.

Maila till adressen This is a mailto link

Ödmjukast, Carina Thorén.

 

 

____________________________________________________________________

IMG_0321[1]

 

 

 

 

 

 

IMG_0319[1] (2)

Pärksäsongen smyger sakta på i takt med det vackra vårvädret. Så nu är det dags att damma av grusdojjorna, som säkerligen stått på hyllan sedan 12/7-10. Här och nu läggs grunden för När IF's Klubbmästerskap 2011 för herrar. lagen som bjuds in är kort och gott:

När III, Hugo Mårdbrink.

När VI, Janne Nilsson.

När IX, Torbjörn Pettersson.

När XI, Joel Thorén.

När VIII, Clas Friberg.

När V, Roger Pettersson.

När XIX, Adam Karlsson.

När ???, Torsten Smitterberg.

 

Tanken med detta KM är att skicka vinnande lag till VM i Bak- respektive Frampärk. Vilka går av stapeln 18 juni respektive 3 juli. Därav skulle ett KM sitta som smäck antingen lördag den 11, eller söndag den 12 juni. dessa datum, och även spelupplägget kan diskuteras. en inbjudan kommer även att skickas ut till representanter för respektive lag. så se detta som en förvarning.

 

Har ni frågor, eller synpunkter redan nu, ta kontakt med Joel Thorén, förslagsvis via mail: This is a mailto link

Uppdaterad: 07 JUN 2016 19:59 Skribent: Carina Thorén

Postadress:
När IF
Idrottsplatsen När
62348 Stånga

Kontakt:
Tel: [saknas] Information
E-post: This is a mailto link

Se all info