Klubbmästerskap Padel 2022

NÄR IF Padel KM 2022

-------------------------------------------------

Hej alla padelsugna!
Dags för När IF Padel Klubbmästerskap 2022!
När:
30-31 juli anordnar När IF Klubbmästerskap 2022 i padel på När IP! Vi ser fram mot två härliga dagar med bra padel och glatt humör! Vi kommer spela gruppspel på lördagen den 30 juli, och slutspel och kora vinnarna söndagen den 31 juli.
Spelform:
Team Americano, 32 poäng. Det kommer att finnas HERR- och DAM-tävling.
Gruppindelning:
Gruppindelning kommer att ske av Arrangörerna och baseras på Matchi-skalan som anges vid anmälan. Vi kommer att sätta samman gruppspel med så att det blir så rolig padel som möjligt!
Anmälan - för komplett anmälan följ alla steg i detta avsnitt:
1. Först till kvarn gäller!
2. Anmälan och betalning sker av en person från varje lag på När IF:s sida på Matchi.se.
3. Båda spelare ska skatta sig efter Matchi-skala 1-10. Spelare 1 i rullgardin-valet under Ange er
ungefärliga nivå, och spelare 2 i frifält-text under Övrigt.
4. Därefter får anmält lag e-post bekräftelse på anmälan – och då är anmälan komplett!
Spelschema:
Gruppspel kommer att ske under lördagen från klockan 08:00, grupperna spelar sina matcher samlat under ca 2,5-3 timmar. Genom att samla gruppspelet blir det gott om tid för bad och lek övrig tid på lördagen. Gruppspelet med tider, motståndare etc kommer att läggas ut på www.padelcup.se, länk meddelas senare. Slutspel kommer att spelas under söndagen och tider kommer att annonseras senare.
Vad kostar det?
500 kr per lag
Prisutdelning:
Prisutdelning och traditionsenligt pokal-lyft sker efter finalerna på söndagen.
Övrig information:
Det kommer finnas kiosk på IP, samt omklädningsrum och dusch finns att tillgå.
För er som inte är medlemmar i När IF – glöm inte lösa ert medlemskap – går att göra i Matchi.se appen.
Frågor? Maila This is a mailto link eller Arrangörerna Erik (072 505 27 28) eller Per (072-566 80 01) Vi ser fram emot ett härligt evenemang, bra matcher och härlig stämning! Väl mött!
Arrangörerna // Per och Erik
Uppdaterad: 13 JUL 2021 21:29 Skribent: Per Johansson