Klubbmästerskap Padel 2021

Varmt välkommen till När IFs första padelturnering, När IF Padel Klubbmästerskap (KM) 2021. Vi hoppas kunna bjuda in till en rolig turnering med bra spel där du får chansen att träffa andra padelintresserade runt När.

Vår ambition är att alla ska kunna vara med i denna turnering. Eftersom det är första gången vi arrangerar en padelturnering kommer vi dela in deltagarna i olika klasser utifrån hur många anmälningar vi får in. Först till kvarn gäller.

Nedan följer information om turneringen samt hur du anmäler dig.

NÄR IF Padel KM 2021

--------------------------------------------------

Spelschema:

Datum: 24-25 juli 2021, preliminära speltider kl 08-16

Plats: När IP

Anmälan: Skicka mail till This is a mailto link och ange:

• Lagnamn
  • Namn på lagmedlemmar
  • Mobilnummer till lagmedlemmar
  • Matchi-skala på lagmedlemmar

PADEL KM 2021-NÄR IF spelas med valfri uppsättning partner (mix eller inte), minimiålder 15 år. Skatta nivå genom Matchis-skala (1-10): www.matchi.se/levels?lang=se

Betalning: Görs till När IF Swish-konto 123 535 06 16. Anmälningsavgift 500 kronor per lag. Märk din betalning med ditt lagnamn.

Medlemskap: Du måste vara medlem i När IF för att delta i turneringen. Medlemskap kostar 100 kr och betalas till Swish-konto 123 535 06 16. Ange ditt namn vid betalning.

Deadline: Senast tidpunkt för anmälan är 19 juli 2021. Säkrad plats i turneringen bekräftas via mail.

Grupperna sätts samman på mest lämpliga sätt efter skattning och antal anmälda. OBS Man kan bara spela i ett lag i turneringen.

Gruppindelning och spelschema: Publiceras på narif.se/padel och När IF:s facebookgrupp genom länk till spelschemat (padelcup.se) – senast torsdag den 22 juli.

Antal spelare och lag: Bekräftas beroende på anmälningar och nivåer. Varje lag spelar minst 4 matcher.

Spelform: Vi spelar TEAM AMERICANO - Detta innebär att det är gruppspel, alla lag möter alla lag i gruppen. Gruppspelet per lag sker under ca 2 timmar samlad tid under lördagen den 24 juli och/eller söndagen den 25 juli. Man spelar bäst av 32 poäng och poängen som man får i varje match samlas till en slutpoäng efter gruppspelet. 4 servar per spelare i turordning, sidbyte efter 16 poäng. Efter gruppspelet blir det som sagt ett slutspel under lördag & ev söndag. Exakt utformning av slutspelet återkommer vi med då gruppindelning är klar. Information om detta kommer senare och finns på plats under dagarna.

Det går inte att ändra speltid eller schema under dagarna. Vi kommer i största möjligaste mån hålla ihop matcherna så att gruppspelet spelas sammanhängande. Du som anmäler dig bör dock kunna spela både lördag och söndag.

Bollar: Bollar tillhandahålls av sekretariatet inför match. Tävlingssekretariatet avgör när bollar behöver bytas ut.

Vi ser fram emot en rolig tävling med många bra dueller och spännande matcher!

Väl mött

Tävlingskommittén: